Veelgestelde vragen

Wat moeten we zelf meebrengen?

Splash & Relax

  • Luiertas met pampers en eventuele voeding

Wij voorzien verder alles voor jouw kleintje: badcape, wasbare zwemluier, babyfloat,…

Komen we best langs voor of na het dutje?

Idealiter heeft je kindje net een dutje gedaan voor de sessie.
Vertrek liefst meteen na het dutje rechtstreeks van thuis, om de baby zo weinig mogelijk te prikkelen.

Een jonge baby komt best zo vroeg mogelijk op de dag langs. De allerkleinsten krijgen namelijk nog heel veel prikkels te verwerken doorheen de dag, waardoor ze sneller vermoeid raken. 

Komen we best langs voor of na de voeding?

Idealiter heeft je kindje 30 minuten voor de sessie gegeten/gedronken. 

Om hoe laat dien ik aanwezig te zijn?

Gelieve maximaal 5 minuten voor de sessie aanwezig te zijn.

Hoe bereik ik Splashes & Giggles?

De baby spa is gelegen in het noorden van Antwerpen, tegen de Nederlandse grens. Ons adres is Dorpsbeekstraat 104, 2040 Berendrecht. Ingang via het zijpoortje in de Zoutestraat.

Waar kunnen we parkeren?

Parkeren kan in de Zoutestraat op de oprit of in het gras aan de overkant. Zowel in de Dorpsbeekstraat als in de Zoutestraat is er voldoende parkeerplaats voor de deur. Parkeren is niet betalend.

Hygiëne en gezondheid

Wij nemen de gezondheid van jou en je gezin ter harte. Na elke sessie verversen wij het water en worden het badje en verschoontafel volledig gedesinfecteerd. Ook het textiel wordt telkens gewassen.

Bij ziekteverschijnselen, gelieve de afspraak tijdig (24 uur op voorhand) te verplaatsen.

Wanneer komen we best niet naar de baby spa?

Heel zelden is een sessie bij de baby spa toch af te raden…
Voor het optimale gemak van je baby is het best om tot drie dagen na een vaccin niet aan hydrotherapie te doen. De plek van het prikje is namelijk heel gevoelig!

Bij koorts of een infectie blijf je ook het best thuis.

Vanaf wanneer mag mijn baby naar de baby spa?

Vanaf het moment dat de navel mooi genezen is na de geboorte, kan de baby al veilig bij ons ronddobberen in het water. Hoe vroeger hiermee gestart wordt, hoe groter het effect op de ontwikkeling.

De eerste 6-7 maanden maken we gebruik van een neckfloat.

Vanaf de leeftijd van 7-8 maanden maken we gebruik van een chestfloat of een seatfloat (we proberen uit welke jouw kindje het aangenaamst vindt), zo kan je babytje langer komen genieten.

De chestfloat of seatfloat kunnen we gebruiken voor kindjes tot 1,5 – max. 2 jaar. Twijfel je of je kindje nog naar de baby spa kan komen? Neem gerust even contact op.

Is de drijfring veilig?

De drijfringen zijn uiterst veilig. Ze zijn gemaakt van schuimrubber en speciaal ontwikkeld op maat van de baby. Contacteer me gerust indien je hier vragen over hebt.

Is het water veilig?

Ja, het water bevat geen chloor of andere toegevoegde producten. Het water is volledig zuiver en dus veilig voor de huid van de baby. Het water wordt ook voor elke sessie ververst.

Is de massageolie veilig?

Wij gebruiken onze eigen natuurlijke massageolie op basis van amandelolie, dit is 100% veilig voor een babyhuidje.

Hoelang duurt een floatsessie?

De baby zal zelf aangeven hoelang zijn floatsessie zal duren. De hydrotherapie kan voor baby’s vermoeiend zijn, daarom duurt die maximaal 20-25 minuten.

Op het badje staat een klok, zo kan u zelf meevolgen hoelang de baby in het water zit.

Hoe vaker de baby aan hydrotherapie doet, hoe langer hij het zal volhouden. Meerdere sessies in het water werken namelijk ook beter en zijn effectiever.

Hoeveel personen mogen meekomen?

Doordat we een privé baby spa zijn kan heel het gezin meekomen. Broertjes en zusjes kunnen rustig meekijken of spelen in het speelhoekje.

Hoe kan ik mijn afspraak nog annuleren indien nodig?

Gelieve minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien de afspraak niet kan doorgaan. Dit kan door een mail te sturen naar vicky@splashesandgiggles.be. We kunnen dan samen een nieuwe datum prikken voor jouw sessie. Je kan tot 24 uur op voorhand je afspraak ook zelf verplaatsen via het klantenportaal.

Indien u of uw kindje plots ziek wordt gelieve ons dan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen via mail. Ook in dit geval zoeken we samen een nieuwe datum voor jouw sessie.

Werd jouw vraag hierboven niet beantwoord?

Volg ons

Vragen?

vicky@splashesandgiggles.be
+32 472 85 43 45

Adres

Dorpsbeekstraat 104
2040 Berendrecht

BE0733.777.680

Openingsuren

Algemene informatie

Algemene voorwaarden
FAQ
Contact
Verzend- en afhaalopties
Inloggen