Veelgestelde vragen

1. Wat moeten wij voorzien voor de sessie?

Wij voorzien in principe alles wat nodig is voor de sessie.

2. Wanneer kom ik best niet naar de baby spa?

De eerste 72 uur na een vaccin, boek je best geen wellness sessie voor de baby. Dit geldt ook voor koorts, het doorkomen van tandjes, griepsymptomen of andere ziektes. 

Neem hiervoor gerust contact met ons op, zo kunnen we samen bekijken wat het beste is voor de baby.

3. Wat is de beste timing voor een sessie?

Idealiter zorg je ervoor dat je kleintje fris uitgeslapen is bij de start van de sessie en ongeveer 30 minuten vooraf gegeten heeft. Je plant de spa dus best net na een dutje.

Een jonge baby komt best zo vroeg mogelijk op de dag langs. De allerkleinsten krijgen namelijk nog heel veel prikkels te verwerken doorheen de dag, waardoor ze sneller vermoeid raken.

4. Vanaf wanneer mag mijn baby naar de babyspa?

Vanaf het moment dat de navel mooi genezen is na de geboorte, kan de baby al veilig bij ons ronddobberen in het water. Hoe vroeger hiermee gestart wordt, hoe groter het effect is op de ontwikkeling.

Tot 9 maanden kan dit comfortabel in de kleine jacuzzi. 

Vanaf 9 maanden kan de privé-ruimte geboekt worden voor de baby, waar ook de ouders en grotere broers/zussen mee kunnen genieten. 

Wij hebben drijfringen voor kindjes tot 2 jaar. 

5. Is de drijfring veilig?

De drijfringen zijn uiterst veilig. Ze zijn gemaakt van schuimrubber en speciaal ontwikkeld op maat van de baby. Contacteer ons gerust indien je hier vragen over hebt.

6. Is het water veilig?

Ja, het water bevat geen chloor of andere toegevoegde producten. Het water is volledig zuiver en dus veilig voor de huid van de baby. Het water wordt ook voor elke sessie ververst.

7. Is de massageolie veilig?

Wij gebruiken onze eigen natuurlijke massageolie op basis van amandelolie, dit is 100% veilig voor een babyhuidje.

8. Hoelang duurt een floatsessie?

De baby zal zelf aangeven hoelang zijn floatsessie zal duren. De hydrotherapie kan voor baby’s vermoeiend zijn, daarom duurt die maximaal 30 minuten.

Op het badje staat telkens een klok, zodat u zelf kan meevolgen hoelang de baby in het water zit. 

Hoe vaker de baby aan hydrotherapie doet, hoe langer hij het zal volhouden. Meerdere sessies in het water werken namelijk ook beter en zijn effectiever. 

9. Hoeveel mensen mogen meekomen?

Elke baby mag vergezeld worden van maximaal 2 volwassenen. Dit om optimale rust te kunnen garanderen.

Wensen jullie met meerdere kindjes of volwassenen te komen genieten? Boek dan gerust onze SHINE sessie in de privé-ruimte.

10. Hoe kan ik mijn afspraak nog annuleren indien nodig?

Gelieve minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien de afspraak niet kan doorgaan. Dit kan door een mail te sturen naar hello@splashesandgiggles.be. We kunnen dan samen een nieuwe datum prikken voor jouw sessie.

Indien u niet tijdig verwittigt, moeten we helaas het hele bedrag van de sessie aanrekenen. De sessie wordt dus niet terugbetaald en wordt niet met een tegoedbon gecompenseerd.

11. Wat indien ik te laat annuleer of niet opdaag?

Bij een last minute-annulatie (minder dan 24 uur op voorhand) of indien u niet komt opdagen op de gemaakte afspraak, kan de afspraak niet meer verplaatst worden. Het bedrag wordt niet teruggestort noch gecompenseerd met een tegoedbon. U bent de afspraak dus kwijt. 

U kan wel iemand anders in uw plaats aan de afspraak laten deelnemen, op voorwaarde dat dit minstens 2 uur op voorhand wordt doorgegeven. 

12. Wat bij ziekte op de dag van de afspraak?

Indien u of uw kindje plots ziek wordt, gelieve ons dan minstens 12 uur voor de afspraak op de hoogte te brengen via e-mail (hello@splashesandgiggles.be). 

We begrijpen uiteraard dat dit kan gebeuren, echter zorgt een last minute annulatie voor organisatorische moeilijkheden. 

De afspraak kan in dat geval niet meer verplaatst worden. Het bedrag wordt niet teruggestort noch gecompenseerd met een tegoedbon.

U kan wel iemand anders in uw plaats aan de afspraak laten deelnemen, op voorwaarde dat dit minstens 2 uur op voorhand wordt doorgegeven. 

Werd jouw vraag hierboven niet beantwoord?

Volg ons

Vragen?

hello@splashesandgiggles.be

BE0777586642
RPR Brussel

Openingsuren

Enkel op afspraak
Maandag gesloten

Algemene informatie

Algemene voorwaarden
FAQ
Contact
Verzend- en afhaalopties
Inloggen