Ons Aanbod

Op deze pagina ontdek je al onze baby spa sessies. Je kan bij ons terecht voor een sessie hydrotherapie met of zonder babymassage. Kies hiervoor de sessie Splash of Relax.


SPLASH

Hydrotherapie

€45

45 minuten


Wat voorzien wij?
Zwemluier, badcape, badspeeltjes, water/frisdrank/koffie/thee


Wat voorzien jullie?
Je standaard luiertas


Splash for 2: €85


RELAX

Hydrotherapie & babymassage

€65

60 minuten


Wat voorzien wij?
Zwemluier, badcape, badspeeltjes, massageolie, water/frisdrank/koffie/thee


Wat voorzien jullie?
Je standaard luiertas


Relax for 2: €120

Wat is hydrotherapie?

Tijdens hydrotherapie dobbert je baby rond in een kleine jacuzzi dankzij een drijfring . Het water is volledig zuiver en wordt op een constante temperatuur tussen 35 en 37 graden gehouden. 

De baby heeft alle ruimte om te floaten in zijn eigen badje en kan zo even helemaal ontprikkelen. De baby wordt gewichtloos in het warme water en waant zich zo voor even terug in mama’s buik.

Bubbels, jets en subtiele ledverlichting in het badje zorgen voor ultieme ontspanning en relaxatie.

Wat is babymassage?

Babymassage wint meer en meer aan populariteit in onze Westerse wereld. Daar dragen wij graag ons steentje toe bij, want het belang van de babymassage is niet te onderschatten!

Aangezien je als ouder zelf masseert, is het dé ideale manier om nauw contact te maken met je baby. De aanrakingen bevorderen de aanmaak van oxytocine (of het knuffelhormoon) wat de natuurlijke band en liefde tussen jullie stimuleert. Dit komt de opvoeding, groei én ontwikkeling van jouw kleintje ten goede.

Daarnaast heeft het tal van voordelen voor de gezondheid, de ontwikkeling van taal en hersenen én werkt het ook gewoon heel ontspannend wat dan weer een positief effect heeft op het slaappatroon.

Met veel toewijding begeleiden wij jou tijdens deze massage. Je krijgt de juiste tips & tricks en kan deze meteen toepassen bij je kleintje. Hiervoor kan je gebruik maken van onze 100% natuurlijke massageolie.

Volg ons

Vragen?

vicky@splashesandgiggles.be
+32 472 85 43 45

Adres

Dorpsbeekstraat 104
2040 Berendrecht

BE0733.777.680

Openingsuren

Algemene informatie

Algemene voorwaarden
FAQ
Contact
Verzend- en afhaalopties
Inloggen