Afspraak maken

Boek hier jouw sessie of workshop

Vraag je je af wat onze sessies precies inhouden?
Klik dan in de menubalk onder ‘Ons aanbod‘ op ‘Onze sessies‘.
Je leest er alles over onze sessies waarna je hieronder makkelijk kan selecteren welke sessie het best bij jullie past.

Voeg jouw Deluxe beleving toe!

Geef je sessie een tikkeltje meer met een glaasje bubbels en hapjes voor twee. Want we mogen onszelf ook wat verwennen, toch? 😉

Veelgestelde vragen:

Vanaf wanneer mag mijn baby naar de baby spa?

Dit kan al héél snel!
Wij hebben al heel wat baby’tjes ontvangen van 2 à 3 weken jong, ze vinden dit geweldig aangezien ze het gevoel van de baarmoeder heel snel herkennen (Psst…heel vaak vallen ze zelfs in slaap in het badje!).

Wist je zelfs dat hoe vroeger je kleintje start met hydrotherapie en babymassage, hoe groter het positieve effect is op de ontwikkeling?

Wij hebben verschillende drijfringen ter beschikking. Hierdoor kunnen we jullie kleintje veel langer laten genieten dan de meeste baby spa’s. In onze mini jacuzzi kan dit tot ongeveer 18 maanden en in onze privéruimte zelfs nog véél langer.

Heb je hierover een vraag? Contacteer ons gerust of vraag het na bij je pediater.

Wat is de beste timing voor een sessie?

Idealiter is je kleintje fris uitgeslapen en heeft hij/zij ongeveer een half uurtje vooraf gegeten.

We weten echter héél goed dat je met een baby moeilijk (of helemaal niet) kan plannen… Daardoor passen wij de sessie steeds aan jullie aan en luisteren we naar je kindje. Je kan bij ons dus steeds rustig voeden voor of na de sessie; wij hebben ook een microgolf ter beschikking.

Tip: een heel jonge baby komt best zo vroeg mogelijk op de dag langs. De allerkleinsten krijgen namelijk nog heel veel prikkels te verwerken doorheen de dag, waardoor ze sneller vermoeid raken.

Wanneer stellen we ons bezoekje best even uit?

Heel zelden is een sessie bij de baby spa toch af te raden…
Voor het optimale gemak van je baby is het best om tot drie dagen na een vaccin niet aan hydrotherapie te doen. De plek van het prikje is namelijk heel gevoelig!

Bij koorts of een infectie blijf je ook het best thuis, zo worden de andere kindjes in de baby spa niet ziek. Toch kan een sessie soms wél aangeraden worden! Neem hiervoor gerust met ons contact op vòòr je sessie, zo bekijken we samen wat het beste is voor jouw kleintje.

Hoe verplaats ik mijn afspraak?

Dit kan je gemakkelijk zelf via jouw klantenpaneel, de login hiervoor kreeg je in je mailbox na je boeking. Opgelet: dit kan enkel tot 24 uur voor de sessie.
Je kan ons ook steeds tot 24 uur op voorhand contacteren via hello@splashesandgiggles.be of door te bellen naar +32 456 36 02 01.

Hoe annuleer ik mijn afspraak voor een sessie of workshop?

Gelieve ons minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien de afspraak niet kan doorgaan.
Dit kan door een mail te sturen naar hello@splashesandgiggles.be. We kunnen dan samen een nieuwe datum prikken voor jouw sessie.
Het bedrag wordt in geen geval terugbetaald, noch met een tegoedbon gecompenseerd.

Wat als ik te laat annuleer of niet opdaag op de afspraak?

De boeking is verloren indien je te laat annuleert (minder dan 24 uur voor de sessie) of niet komt opdagen omdat je het bijvoorbeeld vergeet.
We vinden dit uiteraard heel jammer, maar kunnen niet anders aangezien wij voor elke sessie heel wat voorbereidingen treffen. Daarnaast is dat plekje reeds ingenomen en kan het dus niet geboekt worden door iemand anders. We zijn jullie alvast heel dankbaar voor het begrip!

Het bedrag wordt dus niet teruggestort noch gecompenseerd met een tegoedbon.

Wat bij ziekte op de dag van de afspraak?

Indien u of uw kindje plots ziek wordt, gelieve ons dan minstens 12 uur voor de afspraak op de hoogte te brengen via e-mail naar hello@splashesandgiggles.be.

We begrijpen uiteraard dat dit kan gebeuren, echter zorgt een last minute annulatie voor heel wat organisatorische moeilijkheden. 

De afspraak kan in dat geval niet meer verplaatst worden. Het bedrag wordt niet teruggestort noch gecompenseerd met een tegoedbon.

U kan wel iemand anders in uw plaats aan de afspraak laten deelnemen, op voorwaarde dat dit minstens 2 uur op voorhand wordt doorgegeven.

Volg ons

Vragen?

hello@splashesandgiggles.be
+32 456 36 02 01

Adres

Nachtegaallaan 8
1731 Zellik

BE0777586642
RPR Brussel

Openingsuren

Enkel op afspraak
Maandag gesloten

Algemene informatie

Algemene voorwaarden
FAQ
Contact
Verzend- en afhaalopties
Inloggen