HappyBear Diapers

Zwemluiers

Het belang van een goed zwemluiertje is niet te onderschatten. In tegenstelling tot een wegwerpluier absorbeert deze zwemluier geen onnodig water. Dit bevordert de beweging van je kleintje in het water én bezorgt geen extra gewicht aan het nekje en heupen.

Er is geen gewone luier noodzakelijk en daarbovenop is De Happy Bear zwemluier wasbaar, licht van gewicht én verstelbaar in maat.
Ze zijn te gebruiken van 4-15 kilo (vanaf de geboorte tot +- 3 jaar), waardoor twee zwemluiers voldoende zijn voor zomers lang zwemplezier!

Booster Sets

Boosters worden vaak gebruikt voor pocketluiers of extra absorptie in andere luiers. Er zijn meerdere soorten inleggers verkrijgbaar uit verschillende stoffen.

HappyBear Diapers heeft microvezel, bamboe, charcoal en hennep boosters in het assortiment. 

Iedere inlegger heeft weer zijn voor en nadelen. Hoe meer lagen een inlegger heeft, des te beter de absorptie.

Wetbags

De wetbag is een must have voor onderweg. Ze zijn heel licht en compact én waterdicht. Dit maakt ze ideaal voor natte en/of vuile kledij.

Oefenbroekjes

Start je binnenkort met zindelijkheidstraining en gebeuren er nog regelmatig ongelukjes? De HappyBear oefenbroekjes met vrolijke prints maken de zindelijkheidstraining helemaal leuk en bieden de ideale overgang van een luier naar een onderbroekje.

Hydrofiele Swaddle Doek

Hydrofiele doeken zijn een must-have voor alle ouders. Je gebruikt de HappyBear hydrofiele doeken als inbakerdoek, dekentje, spuugdoek, verschoonmatje, handdoek en nog veel meer. Je kunt er niet genoeg van hebben!

De dunne en superzachte stof is ideaal voor de huid van je baby. Het fijngeweven katoen zorgt bovendien voor een extra absorberende werking. Handig met afdrogen!

De afmeting van 120cm x 120cm is perfect om je baby in te bakeren of toe te dekken. 

Volg ons

Vragen?

hello@splashesandgiggles.be

BE0777586642
RPR Brussel

Openingsuren

Enkel op afspraak
Maandag gesloten

Algemene informatie

Algemene voorwaarden
FAQ
Contact
Verzend- en afhaalopties
Inloggen