Wie zijn wij?

ELINE CLAEYS

Eline is de vrolijke, spontane, creatieve mama van Elle.

SOFIE TONDEUR

Hallo! Ik ben Sofie, in 2021 werd ik mama van Finn. Daarnaast ben ik ook een trotse hondenmama van mijn Franse Bulldog, Noah.

Voor ik mama werd, vond ik mijn grootste passie in reizen en jou, andere mensen. Ik mocht dan ook enkele jaren de droomjob als stewardess uitoefenen en hiermee letterlijk de wereld rondreizen. Een culturele ontdekkingstocht waarbij ik dagelijks ook honderden mensen in de watten mocht leggen.

Toch wil ik mezelf altijd blijven uitdagen en wil ik steeds bijleren. Sinds kort ben ik trotse eigenaar van het diploma babymassage!

Deze kennis én mijn passie voor jou en je kleintje, mag ik nu samenbinden als ‘gezicht’ van Splashes & Giggles. Ik zal jullie met veel liefde ontvangen in de zaak, begeleiden doorheen jullie bezoek aan de spa én bijstaan met de nodige tips en tricks. Jouw gezin staat voor mij even helemaal centraal!

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Volg ons

Vragen?

hello@splashesandgiggles-be
+32 456 36 02 01

Adres

Nachtegaallaan 8
1731 Zellik

BE0777586642
RPR Brussel

Openingsuren

Enkel op afspraak
Maandag gesloten

Algemene informatie

Algemene voorwaarden
FAQ
Contact
Verzend- en afhaalopties
Inloggen