Algemene Voorwaarden

Cadeaubon

Uw cadeaubon is onbeperkt geldig.

De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld. Indien het bedrag van de bon niet volledig is opgemaakt, kan die gebruikt worden voor de volgende sessie. We geven geen restbedrag terug.

Beurtenkaart

Een beurtenkaart kan niet worden teruggenomen en/of terugbetaald. Indien er nog sessies open staan, mogen deze wel door derden gebruikt worden.  Gelieve hiervoor steeds contact met ons op te nemen.

Algemene voorwaarden

  • Wij streven naar absolute rust en hygiëne in onze baby spa. Daarom gaan wij respectvol met elkaar om; indien u dit niet doet, kunnen wij u de toegang tot onze zaak weigeren.
  • Ook indien u ziek of onder invloed van alcohol/drugs bent, zal de toegang tot de zaak geweigerd worden. 
  • Roken is absoluut verboden in en rondom het terrein van onze zaak.
  • Laat je baby nooit alleen achter. De ouder/verzorger behoudt de volledige verantwoordelijkheid gedurende de hele sessie en alle tijd die eraan vooraf gaat. 
  • Het is ten strengste verboden om producten aan het water toe te voegen. Alle kosten hieromtrent zullen doorgerekend worden naar de betrokken partij.
  • Tijdens de sessies nemen wij nu en dan een foto voor gebruik op onze sociale media kanalen of website. Ik vraag uiteraard steeds goedkeuring vooraleer ik foto’s neem van jullie kindje.
  • Aansprakelijkheid: Splashes & Giggles kan niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijke letsels, allergische reacties. Splashes & Giggles is niet aansprakelijk bij schade of verlies van uw eigendommen of verloren voorwerpen.
  • Verplaatsen afspraak: Dit kan je gemakkelijk zelf via jouw klantenpaneel, de login hiervoor kreeg je in je mailbox na je boeking. Opgelet: dit kan enkel tot 24 uur voor de sessie. Je kan ons ook steeds tot 24 uur op voorhand contacteren via mail.
  • Annuleren afspraak: Gelieve ons minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien de afspraak niet kan doorgaan. Dit kan door een mail te sturen. We kunnen dan samen een nieuwe datum prikken voor jouw sessie. Het bedrag wordt in geen geval terugbetaald, noch met een tegoedbon gecompenseerd.
  • Te laat annuleren: Ik begrijp dat je kindje last minute ziek kan worden. Laat me in dat geval zo snel mogelijk iets weten via WhatsApp of bel me even, dan prikken we een nieuwe datum voor jouw sessie. Ook in dit geval wordt er nooit een bedrag terugbetaald.

Bij een boeking gaat de klant automatisch akkoord met de bovengenoemde algemene voorwaarden.

Volg ons

Vragen?

vicky@splashesandgiggles.be
+32 472 85 43 45

Adres

Dorpsbeekstraat 104
2040 Berendrecht

BE0733.777.680

Openingsuren

Algemene informatie

Algemene voorwaarden
FAQ
Contact
Verzend- en afhaalopties
Inloggen